Playa Puerto de La Estaca

Een breed en comfortabel strand

Dit strand met een semi-stedelijke sfeer en een haven ligt in de gemeente Valverde, rechts van de kade waaraan het zijn naam ontleent. Zoals bijna alle stranden op het eiland El Hierro, is het zand hier donker en de grootte, 600 meter lang en 40 meter breed, maakt het geschikt voor het hele gezin. Verder zijn er houten loopbruggen en een parkeerplaats met meer dan 100 plaatsen die direct aan het strand is gesitueerd.

Ideaal voor liefhebbers van sport

Voor liefhebbers van watersporten is het strand van Puerto de La Estaca ideaal vanwege de ligging, op enkele meters van een jachthaven waar u een breed scala aan watersporten kunt vinden.

Lengte
600 m
Accessible
Parking
Restaurant
Showers
Public transport
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Valverde
Pas op met zwemmen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
7
9
262
262
10045