Cala de Tacorón

Ontspannende baden in een kalme zee met uitzicht op vulkanen in El Hierro

El Hierro beschikt over een schat die, wanneer u deze niet bezoekt, u niet het gehele potentieel van het eiland heeft benut. Ondanks de kleine afmetingen, verdient de zuidelijke baai Tacorón de kwalificatie van parel voor het gehele jaar door genieten van de rustigste Atlantische Oceaan van de archipel. Voor iets heet dit deel van de oceaan Kalme Zee. Een onvergetelijke enclave waarin het azuurblauwe palet zich mengt met het vulkanische zwart en de vele okers en rode kleuren van de helling van El Julán, zo ongerept als deze baai met veelkleurig fijn zand waarin u een ontspannend bad neemt.

Strand en poelen vlakbij La Restinga in het zuiden van El Hierro

Deze parel is gemakkelijk bereikbaar. De weg die naar de zuidelijke punt van El Hierro voert, buigt net voor de bestemming naar rechts af: het kustdorp La Restinga. Een kort pad loopt naar het strand en de natuurlijke zwembaden ernaast, ook een bezoek waard. Met laag tij wordt de attractiviteit van de baai vergroot. De opmerkelijke stekelbaarsgrot geeft schaduw in een hoek van het eiland waar zon is gegarandeerd en met unieke zonsondergangen. De zee nodigt u gewoon uit bij de poelen om haar beter te leren kennen. En de pizza's in de oven in de strandtent ook.

Lengte
10 m
Parking
Restaurant
WC
Solo en verano
Rustig water
Localidad
El Pinar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
  • Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
  • Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
  • Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
  • Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
  • Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
  • Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
  • Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
7
9
262
10045