LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

Loro Parque

Een spektakel met orka's uniek in de Canarische Eilanden
Loro Parque heeft het enige spektakel met orka's in de Canarische Eilanden. Het bevindt zich in Puerto de la Cruz in het noorden van het eiland Tenerife en is gekend voor een 'show' waar geen woorden voor te vinden zijn. Hier dansen de orka's op het ritme van de muziek en duiken in een gigantisch doorzichtig bekken waardoor al hun bewegingen onder het water te zien zijn. De sprongen en acrobatieën zijn zo spectaculair dat het gebruikelijk is dat het water spat tot de eerste rijen met toeschouwers. Het is zonder twijfel een onmisbare afspraak tijdens de bezoeken aan het park.
De grootste verzameling papegaaien ter wereld, in Puerto de la Cruz
De internationale beroemdheid van Loro Parque ontleent zich aan de indrukwekkende verzameling exotische vogels met meer dan 300 soorten papegaaien. Het is immers zo dat het doel van Fundación Loro Parque de bescherming en het behoud is van dieren die met uitsterven zijn bedreigd. Daarom heeft het park het werelds grootste pinguinarium met meer dan 250 pinguïns. Daarnaast bevindt er zich ook een aquarium waar vissen en haaien zwemmen tussen koralen op weinig afstand van de bezoeker. En in de enorme installaties rusten gorilla's, tijgers en zelfs miereneters. Al dit werk had als resultaat de premie Animal Embassy 2008 als duurzaam en verantwoordelijk park.
Catering
Parking
Shows
Localidad
Puerto de La Cruz
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
Labels
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045