Loro Parque Animal Embassy

De beste moderne dierentuin in de wereld

Het Loro Parque Animal Embassy, gelegen in Puerto de la Cruz in het noorden van het eiland Tenerife, is een unieke plek om meer dan 400 diersoorten van dichtbij te zien en meer te leren over hun kenmerken en gedrag. Met een geschiedenis van meer dan een halve eeuw is deze moderne dierentuin (of dierenambassade) een referentie geworden in het behoud en de wetenschappelijke studie van dieren, met name welke effecten de wereldwijde milieucrisis voor ze heeft. Bovendien is deze ruimte de eerste dierentuin ter wereld met een negatieve CO2-voetafdruk. Een wereldwijd referentiepunt en een toevluchtsoord waar je apen, grote katachtigen en vogels in hun natuurlijke habitat kunt bekijken, waar je verrast wordt door de intelligentie en vaardigheden van dolfijnen, orka's en zeeleeuwen en kunt wandelen tussen vissen, haaien en een grote verscheidenheid aan plantensoorten, en waar je kunt genieten van recreatieve activiteiten, restaurants en kinderzones voor de kleintjes.

De grootste papegaaiencollectie ter wereld en een groot pinguïnarium

Naast de initiatieven voor het behoud en de herintroductie van dieren, de didactische aanpak en de zorg voor het milieu, staat het Loro Parque internationaal bekend om zijn indrukwekkende collectie exotische vogels, waaronder meer dan 300 papegaaiensoorten. De stichting van het Loro Parque is, naast vele andere taken, verantwoordelijk voor de bescherming en het behoud van bedreigde diersoorten en heeft het tot nu toe meer dan 10 bestaande soorten van uitsterven kunnen redden. In het verblijf kun je ook genieten van het grootste pinguïnarium ter wereld, waar meer dan 250 verschillende soorten pinguïns leven. En van het ijs, op een paar meter onder de zee, want het Loro Parque heeft ook een aquarium waar vissen en haaien tussen het koraal zwemmen. Voor al deze activiteiten is de dierentuin onderscheiden met de Animal Embassy 2008 award als een duurzaam en verantwoord park.

Catering
Parking
Shows
Localidad
Puerto de La Cruz
Ga voor alle beschikbare en bijgewerkte informatie over openingstijden, boekingen, locatie en contactgegevens naar de officiële website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
Labels
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045