LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

MUNA, Natuur- en Archeologiemuseum

Natuur- en Archeologiemuseum
Natuur- en Archeologiemuseum
Natuur- en Archeologiemuseum
Natuur- en Archeologiemuseum
Natuur- en Archeologiemuseum

Ontdek het archeologische en natuurlijke erfgoed van Tenerife

Het Natuur- en Archeologiemuseum in het oude stadscentrum van Santa Cruz de Tenerife is ondergebracht in het gebouw van het oude ziekenhuis Hospital Civil de Nuestra Señora de los Desamparados. Dit prachtige gebouw uit de 18de eeuw is het perfecte decor om zich te verdiepen in het archeologische en natuurlijke erfgoed van de Canarische Eilanden. De permanente tentoonstelling is verdeeld in Archeologie en Natuurwetenschappen, met talrijke voorwerpen en panelen waarvan de hele familie kan genieten.

Ontdek een grote collectie Guanche-mummies

Een van de aspecten van de Aboriginalcultuur van Tenerife die u in het Natuur- en Archeologiemuseum kunt ontdekken, zijn de begrafenisgewoonten. Het museum beschikt over een grote collectie Guanche-mummies die de bezoeker kan ontdekken in een speciale zaal die uitgerust is met de nieuwste technologieën om deze mummies in goede staat te bewaren. De allerkleinsten kunnen een leuke wandeling maken tussen levensgrote maquettes van verschillende diersoorten die op de Canarische Eilanden leven.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE
sí

ONTDEKKEN