MUNA, Natuur- en Archeologiemuseum

Ontdek het archeologische en natuurlijke erfgoed van Tenerife

Het Natuur- en Archeologiemuseum in het oude stadscentrum van Santa Cruz de Tenerife is ondergebracht in het gebouw van het oude ziekenhuis Hospital Civil de Nuestra Señora de los Desamparados. Dit prachtige gebouw uit de 18de eeuw is het perfecte decor om zich te verdiepen in het archeologische en natuurlijke erfgoed van de Canarische Eilanden. De permanente tentoonstelling is verdeeld in Archeologie en Natuurwetenschappen, met talrijke voorwerpen en panelen waarvan de hele familie kan genieten.

Ontdek een grote collectie Guanche-mummies

Een van de aspecten van de Aboriginalcultuur van Tenerife die u in het Natuur- en Archeologiemuseum kunt ontdekken, zijn de begrafenisgewoonten. Het museum beschikt over een grote collectie Guanche-mummies die de bezoeker kan ontdekken in een speciale zaal die uitgerust is met de nieuwste technologieën om deze mummies in goede staat te bewaren. De allerkleinsten kunnen een leuke wandeling maken tussen levensgrote maquettes van verschillende diersoorten die op de Canarische Eilanden leven.

Is accessible
Localidad
Santa Cruz de Tenerife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Maak geen flitsopnamen. Zij kunnen schade toebrengen aan werken van artistieke en culturele waarde.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Eet geen voedsel in de tentoonstellingsruimten.
- Wees voorzichtig met uw rugzak of tas, zodat u tijdens uw bezoek niet tegen objecten stoot.
- Wees zo stil mogelijk of spreek zachtjes zodat andere bezoekers niet gestoord worden.
1
11
262
10045