LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Puerto de Garachico

Puerto de Garachico Marina's en jachthavens
Puerto de Garachico Marina's en jachthavens
Puerto de Garachico Marina's en jachthavens
Puerto de Garachico Marina's en jachthavens

Een historisch centrum met jachthaven

De haven van Garachico ingewijd in het jaar 2012 bevindt zich naast het historisch centrum van Garachico, een van de charmantste dorpen van het eiland. Het ligt in het noorden van Tenerife en telt 160 meerplaatsen op drijvende aanlegsteigers voor jachtschepen met een lengte tot 15 meter. Het wordt beschermd tegen de golven en stromingen door een 650 meter lange strekdam. Enkele van de voordelen van de installaties zijn de bewakingsdienst, drinkbaar water en elektriciteit op de drijvende aanlegsteigers, en een kraan.

De marina van het noorden van Tenerife

Wie Garachico bezoekt per boot, moet rekening houding met een klein eiland van rotsen net tegenover de haven die met de tijd een symbool van dit zeedorp geworden is. Deze pier is een buitengewone enclave voor zij die varen op zoek naar de schoonheid van het noorden van Tenerife, en naar de rust die het aanleggen heeft naast een stadszone met allerlei diensten en voorzieningen.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE
-m/-m

-m/-m

ONTDEKKEN