Puerto de Garachico

Een historisch centrum met jachthaven

De haven van Garachico ingewijd in het jaar 2012 bevindt zich naast het historisch centrum van Garachico, een van de charmantste dorpen van het eiland. Het ligt in het noorden van Tenerife en telt 160 meerplaatsen op drijvende aanlegsteigers voor jachtschepen met een lengte tot 15 meter. Het wordt beschermd tegen de golven en stromingen door een 650 meter lange strekdam. Enkele van de voordelen van de installaties zijn de bewakingsdienst, drinkbaar water en elektriciteit op de drijvende aanlegsteigers, en een kraan.

De marina van het noorden van Tenerife

Wie Garachico bezoekt per boot, moet rekening houding met een klein eiland van rotsen net tegenover de haven die met de tijd een symbool van dit zeedorp geworden is. Deze pier is een buitengewone enclave voor zij die varen op zoek naar de schoonheid van het noorden van Tenerife, en naar de rust die het aanleggen heeft naast een stadszone met allerlei diensten en voorzieningen.

Lashings
-
Max draught
-
Max length
15 m.
Drinkable water
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Garachico
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de faciliteiten op verantwoorde wijze en volg te allen tijde de instructies van het haven- of jachthavenpersoneel op.
- Betreed geen onbevoegde gebieden en rijd er niet doorheen.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
1
255
13 256
262
10045