LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Jachthaven La Galera

Jachthaven La Galera + Marina's en jachthavens
Jachthaven La Galera + Marina's en jachthavens
Jachthaven La Galera + Marina's en jachthavens

Een jachthaven in Candelaria

De jachthaven La Galera is gelegen aan de kust van Candelaria in het oosten van Tenerife en telt 170 meerplaatsen voor boten tot 20 meter lang. De boten die aanleggen in deze marina mogen gebruik maken van de kraan en de reinigingsdienst voor boten die beschikbaar zijn op de pier zelf, maar ook van de ligplaatsen op het droge. Elke drijvende steiger beschikt ook over zoetwater en elektriciteit. De diepgang bij eb in deze haven is vijf meter.

Vrijetijdsactiviteiten en winkels net naast de jachthaven

Op enkele meters van de haven die over een parkeerterrein beschikt, vindt de bezoeker cafetaria's en restaurants, een commercieel centrum en een brede zeedijk om te wandelen. Vlakbij de marina kunnen auto's worden gehuurd waarmee het eiland kan worden verkend en er kan worden geprofiteerd van de geprivilegieerde situatie van Candelaria, verbonden met zowel het zuiden als het noorden van het eiland. De hoofdstad van Tenerife, Santa Cruz, bevindt zich op amper 20 kilometer van de jachthaven La Galera.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE
176

176

5 m.

5 m.

ONTDEKKEN