Jachthaven La Galera

Een jachthaven in Candelaria

De jachthaven La Galera is gelegen aan de kust van Candelaria in het oosten van Tenerife en telt 170 meerplaatsen voor boten tot 20 meter lang. De boten die aanleggen in deze marina mogen gebruik maken van de kraan en de reinigingsdienst voor boten die beschikbaar zijn op de pier zelf, maar ook van de ligplaatsen op het droge. Elke drijvende steiger beschikt ook over zoetwater en elektriciteit. De diepgang bij eb in deze haven is vijf meter.

Vrijetijdsactiviteiten en winkels net naast de jachthaven

Op enkele meters van de haven die over een parkeerterrein beschikt, vindt de bezoeker cafetaria's en restaurants, een commercieel centrum en een brede zeedijk om te wandelen. Vlakbij de marina kunnen auto's worden gehuurd waarmee het eiland kan worden verkend en er kan worden geprofiteerd van de geprivilegieerde situatie van Candelaria, verbonden met zowel het zuiden als het noorden van het eiland. De hoofdstad van Tenerife, Santa Cruz, bevindt zich op amper 20 kilometer van de jachthaven La Galera.

Lashings
176
Max draught
5 m.
Max length
20 m.
Drinkable water
Power
Lashing renting
Localidad
Candelaria
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de faciliteiten op verantwoorde wijze en volg te allen tijde de instructies van het haven- of jachthavenpersoneel op.
- Betreed geen onbevoegde gebieden en rijd er niet doorheen.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
1
255
13 256
262
10045