LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Puerto del Carmen

Puerto del Carmen Marina's en jachthavens op Lanzarote
Puerto del Carmen Marina's en jachthavens op Lanzarote
Puerto del Carmen Marina's en jachthavens op Lanzarote

Restaurants in de jachthaven

In het historisch centrum van Puerto del Carmen in het zuiden van Lanzarote bevindt zich een jachthaven die boten toelaat van maximum 26 meter lengte op de 117 beschikbare meerplaatsen. De drijvende aanlegsteigers beschikken over zoetwater en elektriciteit en op de pier is er een werf, kraan en 'travelift' voor de gebruikers. In de verschillende restaurants vlakbij de haven, enkele met directe toegang tot de marina, kan men lokale schotels proeven zonder ver weg te gaan van de boot. De vissersvereniging is de beste plaats om te genieten van de verschillende schotels met vers vis.

Commerciële zones vlakbij de marina

De marina biedt ook technische diensten en meteorologische informatie en heeft een diepgang van 1,5 meter bij eb. Op vijf minuten te voet van de jachthaven bevinden zich grote commerciële zones en Playa Grande, een strand van meer dan een kilometer met goudgeel zand waar men in rust kan genieten daar het bijna geen golven heeft.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE
60

60

1,5 m.

1,5 m.

ONTDEKKEN