Puerto del Carmen

Restaurants in de jachthaven

In het historisch centrum van Puerto del Carmen in het zuiden van Lanzarote bevindt zich een jachthaven die boten toelaat van maximum 26 meter lengte op de 117 beschikbare meerplaatsen. De drijvende aanlegsteigers beschikken over zoetwater en elektriciteit en op de pier is er een werf, kraan en 'travelift' voor de gebruikers. In de verschillende restaurants vlakbij de haven, enkele met directe toegang tot de marina, kan men lokale schotels proeven zonder ver weg te gaan van de boot. De vissersvereniging is de beste plaats om te genieten van de verschillende schotels met vers vis.

Commerciële zones vlakbij de marina

De marina biedt ook technische diensten en meteorologische informatie en heeft een diepgang van 1,5 meter bij eb. Op vijf minuten te voet van de jachthaven bevinden zich grote commerciële zones en Playa Grande, een strand van meer dan een kilometer met goudgeel zand waar men in rust kan genieten daar het bijna geen golven heeft.

Lashings
60
Max draught
1,5 m.
Max length
26 m.
Drinkable water
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Tias
Besuchen Sie die offizielle Website, um alle verfügbaren und aktualisierten Informationen zu Fahrplänen, Reservierungen, Standorten und Kontakten einzusehen.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de faciliteiten op verantwoorde wijze en volg te allen tijde de instructies van het haven- of jachthavenpersoneel op.
- Betreed geen onbevoegde gebieden en rijd er niet doorheen.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
3
255
13 256
262
10045