LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Marina Rubicón

Marina Rubicón Marina's en jachthavens op Lanzarote
Marina Rubicón Marina's en jachthavens op Lanzarote
Marina Rubicón Marina's en jachthavens op Lanzarote

Een marina met alle faciliteiten

Marina Rubicón bevindt zich in het zuiden van Lanzarote en is een van de meest complete jachthavens van het eiland. Het ligt tussen de stranden van Papagayo en Playa Blanca en is beschermd tegen de passaatwinden. Het beschikt over allerlei faciliteiten voor de zeeliefhebbers. De drijvende aanlegsteigers hebben een capaciteit voor 487 boten met een lengte tot 70 meter en beschikken over zoetwater, elektriciteit en internet. In de marina zelf kunnen diensten ingehuurd worden van een professioneel team dat zich toelegt op het oplossen van eender welk mechanisch of elektronisch probleem van de boot.

Markten en winkels in een luxe haven

De cateringservice, de balie en de douches met kleedkamer van de haven maken het verblijf op de boot aangenamer. Rond de meerplaatsen bevindt zich een grote variëteit van boetieks en restaurants. Bovendien is er de markt die elke woensdag en zaterdag plaatsvindt en die de ideale plaats is om geschenken en ambachtsproducten te vinden zonder ver weg van de zee te moeten gaan. Marina Rubicón is een luxe haven die een diepgang van 4,5 meter bij eb heeft.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE
487

487

7 m./ 4,5 m.

7 m./ 4,5 m.

ONTDEKKEN