Marina Rubicón

Een marina met alle faciliteiten

Marina Rubicón bevindt zich in het zuiden van Lanzarote en is een van de meest complete jachthavens van het eiland. Het ligt tussen de stranden van Papagayo en Playa Blanca en is beschermd tegen de passaatwinden. Het beschikt over allerlei faciliteiten voor de zeeliefhebbers. De drijvende aanlegsteigers hebben een capaciteit voor 487 boten met een lengte tot 70 meter en beschikken over zoetwater, elektriciteit en internet. In de marina zelf kunnen diensten ingehuurd worden van een professioneel team dat zich toelegt op het oplossen van eender welk mechanisch of elektronisch probleem van de boot.

Markten en winkels in een luxe haven

De cateringservice, de balie en de douches met kleedkamer van de haven maken het verblijf op de boot aangenamer. Rond de meerplaatsen bevindt zich een grote variëteit van boetieks en restaurants. Bovendien is er de markt die elke woensdag en zaterdag plaatsvindt en die de ideale plaats is om geschenken en ambachtsproducten te vinden zonder ver weg van de zee te moeten gaan. Marina Rubicón is een luxe haven die een diepgang van 4,5 meter bij eb heeft.

Lashings
487
Max draught
7 m./ 4,5 m.
Max length
70 m.
Drinkable water
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Playa Blanca
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Gebruik de faciliteiten op verantwoorde wijze en volg te allen tijde de instructies van het haven- of jachthavenpersoneel op.
  • Betreed geen onbevoegde gebieden en rijd er niet doorheen.
  • Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
  • Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
  • Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
3
255
13 256
262
10045