LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Puerto de Tazacorte

Puerto de Tazacorte Marina's en jachthavens op La Palma
Puerto de Tazacorte Marina's en jachthavens op La Palma
Puerto de Tazacorte Marina's en jachthavens op La Palma

Een haven in de natuur van La Palma

In de oostkust van La Palma in een prachtige natuurlijke omgeving ideaal om te ontspannen bevindt zich de haven van Tazacorte. Het biedt talrijke diensten, onder andere een technische dienst, een zone Wi-Fi of een wasserette. Op de 341 meerplaatsen kunnen boten met een lengte van 20 meter en een diepgang van drie meter aanleggen. Het beschikt ook over een 'travelift' van 50 ton, een kraan en bootonderdelen.

Een marina met een familiaal karakter in Tazacorte

Deze marina met een familiaal karakter heeft een duikcentrum dat profiteert van het aangenaam klimaat waarvan het geniet gedurende het hele jaar. Overdag kan men excursies maken die worden georganiseerd op de pier zelf en bij het vallen van de avond biedt de haven van Tazacorte veel meer dan alleen een zee-ervaring. Genieten van de prachtige zonsondergang op de boot en eten onder de indrukwekkende sterrenhemel van La Palma in het aangenaam restaurant van deze marina is een onvergetelijke ervaring.

Isla La Palma

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE
341

341

7 m./ 3 m.

7 m./ 3 m.

ONTDEKKEN