Puerto de Tazacorte

Een haven in de natuur van La Palma

In de oostkust van La Palma in een prachtige natuurlijke omgeving ideaal om te ontspannen bevindt zich de haven van Tazacorte. Het biedt talrijke diensten, onder andere een technische dienst, een zone Wi-Fi of een wasserette. Op de 341 meerplaatsen kunnen boten met een lengte van 20 meter en een diepgang van drie meter aanleggen. Het beschikt ook over een 'travelift' van 50 ton, een kraan en bootonderdelen.

Een marina met een familiaal karakter in Tazacorte

Deze marina met een familiaal karakter heeft een duikcentrum dat profiteert van het aangenaam klimaat waarvan het geniet gedurende het hele jaar. Overdag kan men excursies maken die worden georganiseerd op de pier zelf en bij het vallen van de avond biedt de haven van Tazacorte veel meer dan alleen een zee-ervaring. Genieten van de prachtige zonsondergang op de boot en eten onder de indrukwekkende sterrenhemel van La Palma in het aangenaam restaurant van deze marina is een onvergetelijke ervaring.

Lashings
341
Max draught
7 m./ 3 m.
Max length
20 m.
Drinkable water
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Tazacorte
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de faciliteiten op verantwoorde wijze en volg te allen tijde de instructies van het haven- of jachthavenpersoneel op.
- Betreed geen onbevoegde gebieden en rijd er niet doorheen.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
5
255
13 256
262
10045