LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Puerto de Pasito Blanco

Puerto de Pasito Blanco Marina's en jachthavens op Gran Canaria

Onderhoud en techniek in de jachthaven

Vlakbij het toeristisch centrum van Maspalomas in het zuiden van Gran Canaria ligt de haven van Pasito Blanco met een capaciteit voor 388 boten van maximaal 40 meter lang. Deze marina beschikt over een breed aanbod van diensten om het comfort van de zeevaarders te garanderen en om te voorzien in alles wat men nodig heeft voor de boot, van onderhouds- en technische diensten tot een 'travelift' van 70 ton. In de omgeving van de haven zijn er supermarkten, wasserettes en cafetaria's te vinden.

Internet in de jachthaven van Gran Canaria

De diepgang van de haven van Pasito Blanco bedraagt bij de meerplaatsen drie meter bij eb. De meerplaatsen beschikken over internet, elektriciteit, drinkbaar water en balies. Het tankstation is open elke dag van de week tot zes uur 's avonds en de bewakingsdienst is permanent gedurende 24 uur per dag. Deze marina profiteert van de nabijheid van Maspalomas maar ook van de rust daar het niet middenin een toeristisch centrum is gelegen.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE
388

388

7 m./ 3 m.

7 m./ 3 m.

ONTDEKKEN