Puerto de Pasito Blanco

Onderhoud en techniek in de jachthaven

Vlakbij het toeristisch centrum van Maspalomas in het zuiden van Gran Canaria ligt de haven van Pasito Blanco met een capaciteit voor 388 boten van maximaal 40 meter lang. Deze marina beschikt over een breed aanbod van diensten om het comfort van de zeevaarders te garanderen en om te voorzien in alles wat men nodig heeft voor de boot, van onderhouds- en technische diensten tot een 'travelift' van 70 ton. In de omgeving van de haven zijn er supermarkten, wasserettes en cafetaria's te vinden.

Internet in de jachthaven van Gran Canaria

De diepgang van de haven van Pasito Blanco bedraagt bij de meerplaatsen drie meter bij eb. De meerplaatsen beschikken over internet, elektriciteit, drinkbaar water en balies. Het tankstation is open elke dag van de week tot zes uur 's avonds en de bewakingsdienst is permanent gedurende 24 uur per dag. Deze marina profiteert van de nabijheid van Maspalomas maar ook van de rust daar het niet middenin een toeristisch centrum is gelegen.

Lashings
388
Max draught
7 m./ 3 m.
Max length
40 m.
Drinkable water
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
San Bartolomé de Tirajana
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de faciliteiten op verantwoorde wijze en volg te allen tijde de instructies van het haven- of jachthavenpersoneel op.
- Betreed geen onbevoegde gebieden en rijd er niet doorheen.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
2
255
13 256
262
10045