LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Jachthaven van Puerto Rico

Sporthaven van Puerto Rico Marina's en jachthavens op Gran Canaria
Sporthaven van Puerto Rico Marina's en jachthavens op Gran Canaria
Sporthaven van Puerto Rico Marina's en jachthavens op Gran Canaria

De eerste jachthaven in de Canarische Eilanden

De jachthaven van Puerto Rico was de eerste van deze categorie die werd gebouwd in de Canarische Eilanden. Het bevindt zich in de toeristische plaats met dezelfde naam in het zuidoosten van Gran Canaria en beschikt over talrijke diensten en voorzieningen. Op de 525 meerplaatsen schommelt de diepgang tussen vijf meter bij vloed en een meter bij eb. De ingang van de marina heeft een diepgang van zes meter. De jachthaven kan boten laten aanleggen van maximaal 30 meter lengte.

Vrije tijd en diensten in de jachthaven

Naast de vrijetijdsfaciliteiten en diensten die rond de jachthaven te vinden zijn, beschikt deze marina over een 'travelift' en een technische dienst en schrijnwerkerij, maar ook over een zeilmakerij en winkels met zeevaartproducten. Naast de pier kan men deelnemen aan duiklessen om ook de zee te leren kennen onder water en op het naastgelegen strand van Puerto Rico kan men uitrusten op het goudgekleurde zand. Puerto Rico beschikt over een breed gastronomisch aanbod rondom de marina.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE
525

525

12,5 m./ 7,5m.

12,5 m./ 7,5m.

ONTDEKKEN