Jachthaven van Puerto Rico

De eerste jachthaven in de Canarische Eilanden

De jachthaven van Puerto Rico was de eerste van deze categorie die werd gebouwd in de Canarische Eilanden. Het bevindt zich in de toeristische plaats met dezelfde naam in het zuidoosten van Gran Canaria en beschikt over talrijke diensten en voorzieningen. Op de 525 meerplaatsen schommelt de diepgang tussen vijf meter bij vloed en een meter bij eb. De ingang van de marina heeft een diepgang van zes meter. De jachthaven kan boten laten aanleggen van maximaal 30 meter lengte.

Vrije tijd en diensten in de jachthaven

Naast de vrijetijdsfaciliteiten en diensten die rond de jachthaven te vinden zijn, beschikt deze marina over een 'travelift' en een technische dienst en schrijnwerkerij, maar ook over een zeilmakerij en winkels met zeevaartproducten. Naast de pier kan men deelnemen aan duiklessen om ook de zee te leren kennen onder water en op het naastgelegen strand van Puerto Rico kan men uitrusten op het goudgekleurde zand. Puerto Rico beschikt over een breed gastronomisch aanbod rondom de marina.

Lashings
526
Max draught
10 m.
Max length
45 m.
Drinkable water
Fuel
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Mogán
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de faciliteiten op verantwoorde wijze en volg te allen tijde de instructies van het haven- of jachthavenpersoneel op.
- Betreed geen onbevoegde gebieden en rijd er niet doorheen.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
2
255
13 256
262
10045