LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Puerto del Rosario

Puerto del Rosario Marina's en jachthavens op Fuerteventura
Puerto del Rosario Marina's en jachthavens op Fuerteventura
Puerto del Rosario Marina's en jachthavens op Fuerteventura

De marina van de hoofdstad van Fuerteventura

De haven van de hoofdstad van Fuerteventura bevindt zich in Puerto del Rosario in het oosten van het eiland. Het is een haven vooral bestemd voor handelsactiviteiten en transport hoewel er ook steigers voor korte tijd en een ligplaats zijn. De 60 meerplaatsen geven plaats voor boten met maximaal 12 meter lengte en een diepgang van vijf meter die naast ferry's en cruiseschepen liggen. Het is een van de marina's die het best voorzien is om technische problemen op te lossen op het eiland daar het beschikt over herstellingsdiensten voor mechanica en elektronica op de pier.

Hotels en supermarkten vlakbij de jachthaven

De waaier aan beschikbare diensten in Puerto del Rosario met inbegrip van supermarkten garandeert dat de behoeftes voor vrije tijd en bevoorrading van de zeevaarders worden vervuld daar deze vlakbij de haven zijn. Wie op land wil verblijven kan rekenen op een groot aanbod van hotels. Deze marina beschikt ook over internet, 'travelift' en zeevaartwinkels die het aanleggen in de hoofdstad van Fuerteventura nog comfortabeler en praktischer maken.

Isla Fuerteventura

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

60

60

5 m.

5 m.

ONTDEKKEN