Puerto del Rosario

De marina van de hoofdstad van Fuerteventura

De haven van de hoofdstad van Fuerteventura bevindt zich in Puerto del Rosario in het oosten van het eiland. Het is een haven vooral bestemd voor handelsactiviteiten en transport hoewel er ook steigers voor korte tijd en een ligplaats zijn. De 60 meerplaatsen geven plaats voor boten met maximaal 12 meter lengte en een diepgang van vijf meter die naast ferry's en cruiseschepen liggen. Het is een van de marina's die het best voorzien is om technische problemen op te lossen op het eiland daar het beschikt over herstellingsdiensten voor mechanica en elektronica op de pier.

Hotels en supermarkten vlakbij de jachthaven

De waaier aan beschikbare diensten in Puerto del Rosario met inbegrip van supermarkten garandeert dat de behoeftes voor vrije tijd en bevoorrading van de zeevaarders worden vervuld daar deze vlakbij de haven zijn. Wie op land wil verblijven kan rekenen op een groot aanbod van hotels. Deze marina beschikt ook over internet, 'travelift' en zeevaartwinkels die het aanleggen in de hoofdstad van Fuerteventura nog comfortabeler en praktischer maken.

Lashings
60
Max draught
5 m.
Max length
12 m.
Drinkable water
Fuel
Catering
Power
Lashing renting
Localidad
Puerto del Rosario
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de faciliteiten op verantwoorde wijze en volg te allen tijde de instructies van het haven- of jachthavenpersoneel op.
- Betreed geen onbevoegde gebieden en rijd er niet doorheen.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
4
255
13 256
262
10045