LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Puerto de Morro Jable

Puerto de Morro Jable Marina's en jachthavens op Fuerteventura
Puerto de Morro Jable Marina's en jachthavens op Fuerteventura
Puerto de Morro Jable Marina's en jachthavens op Fuerteventura

Een jachthaven die Fuerteventura en Gran Canaria verbindt

De haven Morro Jable in het zuiden van Fuerteventura ligt het dichtst bij het nabijgelegen eiland Gran Canaria. Het heeft een tankstation om de boten de bevoorraden die aanleggen op de 290 beschikbare meerplaatsen. De diepgang bedraagt vijf meter en het kan tot 35 meter lange boten ontvangen. De haven van Morro Jable telt onder andere 'travelift', tankstation, werf en cafetaria. Deze haven heeft een ferry die op regelmatige tijdstippen passagiers overbrengt tussen Gran Canaria en Fuerteventura.

Gastronomie uit Fuerteventura naast de marina

Vlakbij de marina zijn er cafetaria's waar men energie kan opdoen of ontbijten voor het vertrek voor een dag op zee. De bezoekers die schotels met vers vis willen proeven kunnen de vissersgenootschap bezoeken en genieten van de lokale gastronomie net naast de zee. De haven biedt onderhouds- en technische diensten om de goede staat te garanderen van de boten en ook een 24-uurs bewakingsdienst zodat de gebruikers zo zorgeloos mogelijk kunnen zijn.

Isla Fuerteventura

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

290

290

x m./ 5 m.

x m./ 5 m.

ONTDEKKEN