Puerto de Morro Jable

Een jachthaven die Fuerteventura en Gran Canaria verbindt

De haven Morro Jable in het zuiden van Fuerteventura ligt het dichtst bij het nabijgelegen eiland Gran Canaria. Het heeft een tankstation om de boten de bevoorraden die aanleggen op de 290 beschikbare meerplaatsen. De diepgang bedraagt vijf meter en het kan tot 35 meter lange boten ontvangen. De haven van Morro Jable telt onder andere 'travelift', tankstation, werf en cafetaria. Deze haven heeft een ferry die op regelmatige tijdstippen passagiers overbrengt tussen Gran Canaria en Fuerteventura.

Gastronomie uit Fuerteventura naast de marina

Vlakbij de marina zijn er cafetaria's waar men energie kan opdoen of ontbijten voor het vertrek voor een dag op zee. De bezoekers die schotels met vers vis willen proeven kunnen de vissersgenootschap bezoeken en genieten van de lokale gastronomie net naast de zee. De haven biedt onderhouds- en technische diensten om de goede staat te garanderen van de boten en ook een 24-uurs bewakingsdienst zodat de gebruikers zo zorgeloos mogelijk kunnen zijn.

Lashings
290
Max draught
x m./ 5 m.
Max length
35 m.
Drinkable water
Fuel
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Morrojable
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de faciliteiten op verantwoorde wijze en volg te allen tijde de instructies van het haven- of jachthavenpersoneel op.
- Betreed geen onbevoegde gebieden en rijd er niet doorheen.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
4
255
13 256
262
10045