LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Puerto de Gran Tarajal

Puerto de Gran Tarajal + Marina's en jachthavens op Fuerteventura
Puerto de Gran Tarajal + Marina's en jachthavens op Fuerteventura
Puerto de Gran Tarajal + Marina's en jachthavens op Fuerteventura

Een vissersdorp met jachthaven

De haven van Gran Tarajal gelegen in het zuiden van Fuerteventura onthaalt zowel jachtschepen als vissersboten op de 170 meerplaatsen. De haven bevindt zich in het kleine dorp met dezelfde naam dat een uitgesproken visserskarakter heeft, en de golving van het terrein zorgt voor de rust van de wateren. De pier telt een 'travelift', kraan en werf, en de drijvende steigers beschikken over elektriciteit en drinkbaar water. Daarnaast bevinden zich de douches en toiletten die beschikbaar zijn voor alle gebruikers van deze marina.

Een rustige marina om aan te leggen in Fuerteventura

Gran Tarajal heeft een zeedijk gelegen naast de jachthaven met talrijke diensten voor vrijetijdsactiviteiten en gastronomie. Wie de rustige marina van Gran Tarajal bezoekt, kan proeven van een schotel met vers vis in eender welk gespecialiseerd restaurant in de omgeving. De 24-uurs bewakingsdienst in deze jachthaven maakt het voor de gebruikers mogelijk zorgeloos te genieten van een bezoek aan deze enclave.

Isla Fuerteventura

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE
170

170

5 m.

5 m.

ONTDEKKEN