Puerto de Gran Tarajal

Een vissersdorp met jachthaven

De haven van Gran Tarajal gelegen in het zuiden van Fuerteventura onthaalt zowel jachtschepen als vissersboten op de 170 meerplaatsen. De haven bevindt zich in het kleine dorp met dezelfde naam dat een uitgesproken visserskarakter heeft, en de golving van het terrein zorgt voor de rust van de wateren. De pier telt een 'travelift', kraan en werf, en de drijvende steigers beschikken over elektriciteit en drinkbaar water. Daarnaast bevinden zich de douches en toiletten die beschikbaar zijn voor alle gebruikers van deze marina.

Een rustige marina om aan te leggen in Fuerteventura

Gran Tarajal heeft een zeedijk gelegen naast de jachthaven met talrijke diensten voor vrijetijdsactiviteiten en gastronomie. Wie de rustige marina van Gran Tarajal bezoekt, kan proeven van een schotel met vers vis in eender welk gespecialiseerd restaurant in de omgeving. De 24-uurs bewakingsdienst in deze jachthaven maakt het voor de gebruikers mogelijk zorgeloos te genieten van een bezoek aan deze enclave.

Lashings
170
Max draught
5 m.
Max length
14 m.
Drinkable water
Catering
Power
Localidad
Tuineje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de faciliteiten op verantwoorde wijze en volg te allen tijde de instructies van het haven- of jachthavenpersoneel op.
- Betreed geen onbevoegde gebieden en rijd er niet doorheen.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
4
255
13 256
262
10045