LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

Salobre Golf & Resort

Twee golfbanen binnen hetzelfde complex vlakbij Maspalomas
Salobre Golf & Resort, vlakbij de toeristische kern Maspalomas is een complex met twee golfbanen van verschillend ontwerp. Salobre Zuid, gebouwd in 2000 door de architect Roland Fauré, die nauw heeft samengewerkt met de bekende architect Robert Trend Jones, en Salobre Noord, ontworpen in 2008 door de beroemde architect Ron Kirby. Beide banen zijn geïntegreerd in het karakteristieke landschap van het zuidelijke gebied van Gran Canaria, in contrast met de woestijnachtige omgeving en met uitzicht op zee en de bergen.
Golf spelen in Gran Canaria junto vlakbij een vijfsterren resort
De twee banen van Salobre Golf & Resort bevinbden zich naast het vijfsterren Sheraton Salobre Golf Resort & Spa. Salobre Zuid is een baan toegankelijk voor alle handicaps, intelligent geïntegreerd tussen de ravijnen in dit gebied. De hole 11 par drie is de meest symbolische, die vereist dat de bal met precisie wordt geslagen om niet in het ravijn verloren te gaan. Salobre Noord is een veel moeilijkere baan in een meer primitieve omgeving. Het hole 5 par vijf vereist een goede driver want de bal moet over een kloof van vulkanisch rotsgesteente vliegen.
Even
71, 70
Handicap
-
Hole number
18 hoyos , 18 hoyos
Round time
-
Accomodation
Catering
Parking
School
Putting green
Localidad
Maspalomas
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
2
258
13
262
10045