LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

Salobre Golf Old Course & New Course

Twee golfbanen in één en hetzelfde complex bij Maspalomas
Het Salobre Hotel Resort & Serenity, gelegen in het zuiden van Gran Canaria op een unieke locatie en midden in een natuurrijke omgeving met prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan en de golfbaan, is tot in het kleinste detail ontworpen met het doel u plezier, ontspanning, rust en welzijn te bieden. Dit 5-sterrenhotel beschikt over de meest exclusieve faciliteiten en diensten van het eiland: golf, wellnesscentrum, een woestijnachtige omgeving, verschillende restaurants en nog veel meer. Als er iets is waarvoor Salobre Hotel wordt geroemd, dan is het wel golf: het werd in 2016 het beste golfhotel van Spanje. Het enige resort op Gran Canaria met twee 18-holes banen, de New en de Old Course, die met ingang van 17 oktober zijn veranderd in drie banen door een combinatie van de 18 holes van de Old Course en de 9 holes (holes 1 t/m 3 en 13 t/m 18) met een par 36 van de New Course, waar de golfers die graag genieten van het karakter van een unieke baan welkom zijn. Salobre Golf is ontworpen voor spelers van alle niveaus en beschikt over de meest veeleisende en karakteristieke holes temidden van een prachtig decor van rotspartijen en de uitdaging die het de golfer biedt. Bovendien heeft deze golfbaan veel karakter doordat deze volledig is geïntegreerd in het resort en in de natuur, met zoveel mogelijk respect voor het landschap.
Golfen op Gran Canaria bij een vijfsterrenresort
De New Course is in 2008 aangelegd en ongeveer 4 jaar geleden gerenoveerd met nieuwe tees. De baan is ontworpen door Ron Kirby en kende de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling. Omringd door de natuur en met uitzicht op de bergen en het resort, is de uitdaging om de handicap te halen een reden te meer om hier te golfen. De Old Course, geopend in 1999, is toegankelijk voor alle bezoekers van het resort. Een prachtige baan die rijk is aan vegetatie, holes die absoluut zijn gecreëerd om van te genieten en om technische slagen te testen die typerend zijn voor het professionele circuit. Deze door Roland Favré ontworpen 18-holes PAR 71-baan is het toneel geweest van belangrijke kampioenschappen zoals de PGA van Spanje in 2006 en de Spaanse kampioenschappen voor senioren en vrouwen in 2001 en onlangs, in augustus 2022, van het Canarische kampioenschap voor amateurs. Alsof dat nog niet genoeg is, beschikt Salobre Golf over een 'Club Fitting Centre', een centrum dat spelers helpt hun spel te verbeteren met behulp van de nieuwste technologie van het 'Trackman Systeem'. Dit systeem weerspiegelt alle details van de variaties van de swingbeweging van de speler met de precisie van een gevechtsradar door suggesties te doen ter verbetering van de slagen en dus de resultaten op de baan.
Even
71 & 36
Handicap
-
Hole number
18 & 9
Round time
-
Accomodation
Catering
Parking
School
Putting green
Localidad
Maspalomas
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
2
258
258
262
10045