Estrellas de Buenavista y +

Tenerife

Evenement uit het verleden

21 June 2024

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"Efecto Sound presenteert Estrellas de Buena Vista y +®, een spannend nieuw muzikaal project dat 25 jaar na de hits van Buena Vista op het toneel verschijnt.

De show brengt 11 getalenteerde muzikanten samen op het podium en biedt een repertoire dat de gouden decennia van de Cubaanse muziek, de jaren '40 en '50, zal oproepen.

Tot de artiesten behoren originele leden van Buena Vista, zoals zanger Carlos Calunga, percussionist Ángel Terry, saxofonist Javier Zalba en bassist Pedro Pablo Gutiérrez Valdés, onder de muzikale leiding van de veelgeprezen tresspeler Pancho Amat.

Deze prestigieuze groep wordt bijgestaan ​​door de stem van Kiko Ruíz en Arahí, de trompet van Manuel Machado, de piano van Luis Guerra en de percussie van Moisés Porro en Rosenio Perdomo.

Deze show, met originele sterren en uitstekende artiesten van Cubaanse muziek, belooft toeschouwers mee te nemen naar de essentie van Cuba door middel van melodieën, met iconische teksten zoals: ‘De Alto Cedro voy para Marcané… Llego a Cueto, voy para Mayarí’."

Categorie

Categoría del evento

Muziek

Leeftijd

Prijs

Controleer de pagina met evenementen/tickets

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React