La Palma

La Palma es un Punto

Evenement uit het verleden

13 July to 2 September

Islas

La Palma

Descripción del evento

"Het La Palma es un Punto Festival begon zijn reis in 2006, meer dan tien jaar geleden, met als doel het culturele aanbod van het eiland, met name muziek, te diversifiëren en naar de samenleving van La Palma te brengen met een openluchtconcertformaat voor alle doelgroepen. populair onder toeristen. De laatste 14 edities hebben plaatsgevonden dankzij de onschatbare steun van de regionale regering van de Canarische Eilanden, de eilandraad van La Palma en de stadhuizen die de optredens organiseren, waarvan we hopen dat ze deze nieuwe editie zullen ondersteunen.
De festivalconcerten vinden plaats in verschillende steden op het eiland, waaronder El Paso op 13 juli, Breña Ala op 19 augustus en Los Llanos de Aridane op 2 september, in het zomerseizoen. In deze editie stelt een luxe programma voor met in totaal drie internationals. Gebruik een formaat van bewezen succes.
In deze nieuwe editie van La Palma es un Punto is het doel om de vreugde en cultuur te ""besmetten"" die dit evenement overspoelt met iedereen die er doorheen gaat. We willen dat iedereen die de poster kan zien een van de drie concerten bijwoont.
Dit Festival biedt een buitengewoon cultureel aanbod waarin drie componenten een culturele trekpleister zijn: een gevarieerd muzikaal aanbod in genres, gerenommeerde lokale en internationale artiesten en zeer attractieve locaties.
De artiesten
Elk concert is uniek en onherhaalbaar, geladen met het charisma van de uitvoering en tegelijkertijd een verbinding makend met het publiek. De drie zangers staan ​​bekend om het geven van een geweldige show en het verbinden met de ziel van de aanwezigen, ongeacht hun taal.
Estrellas de Buena Vista y Más® is het nieuwe muzikale project dat Efecto Sound (Canarias Concerts & Events) op het podium brengt na vijfentwintig jaar hits van Buena Vista. De show heeft 11 muzikanten op het podium en een repertoire dat doet denken aan de jaren '40 en '50, de gouden eeuw van de Cubaanse muziek. Tot de artiesten behoren de oorspronkelijke leden van Buena Vista: zanger Carlos Calunga, percussionist Ángel Terry, saxofonist Javier Zalba en basgitarist Pedro Pablo Gutiérrez Valdés. Onder muzikale leiding van de beste 'tres'-artiest (een driegangen-chordofoon van Cubaanse origine) ter wereld, Pancho Amat.
Ten tweede zullen we genieten van het optreden van singer/songwriter Vicente García, gekenmerkt door zijn muzikale variëteit waaronder Bachata, Wereldmuziek, Caribische Muziek, Merengue, Alternatieve Muziek en Reggae; allemaal beïnvloed door zijn Dominicaanse afkomst. Geboren in 1983 in Santo Domingo, Dominicaanse Republiek, 'stal' op 12-jarige leeftijd de klassieke gitaar van zijn tante en begon zijn eerste liedjes te spelen en te componeren. Hij vormde zijn eerste band in 2002, Calor Urbano, samen met Carlos Chapuseauz, Joel Berrido en Adolfo Guerrero. Pas in 2011 begon hij zijn carrière als solist. Hij ontving drie Latin American Awards in 2017 en één Sovereign Award in 2018.
En ten derde voegt zanger Sundri Feeling, geboren op het eiland Réunion, Frankrijk, zich bij de familie vanuit de vier hoeken van de wereld. Dankzij de Creoolse zangeres Jun Fortuné vond ze in 2002 haar weg als showgirl en danseres dankzij de Creoolse zangeres Jun Fortuné. In 2014 bracht ze haar eerste album ""Acords"" uit, dat werd genomineerd voor de International Acoustic Music Awards en Voices of the Indian Ocean, waarmee ze in 2017 door Azië toerde. Ze werkte samen met Sylvin Marc, Chris Rea, Mishko M'Ba en Ray Charles , onder andere. Het is de geest van jazz die over prachtige liedjes van over de hele wereld zweeft in het Frans, Engels, Creools en Spaans, evenals de vrijgevigheid van de zanger en muzikanten. Dit kwartet is verrassend omdat de set die het aanbiedt uniek en origineel is. Het ontstaat als een organische reis, een versmelting van verschillende geluiden, ritmes en dansen.

Ten vierde: Graja Sound, een muzikaal collectief van dj's die zowel van vinyl houden als van alternatieve muziek en ritmes. Beïnvloed door de scene van de jaren 60, 70 en 80 hebben deze dj's hun eigen unieke en authentieke stijl gevormd. Tussen traditie en moderniteit, is hun belangrijkste ambitie om het publiek te verrassen en mensen aan het dansen te krijgen. De originaliteit van hun opdrachten en hun aanwezigheid op het podium hebben hun succes op het eiland gegarandeerd.
Ten vijfde komt El Septeto Palmero jaren na deze explosie van bands opnieuw op, met als doel om van elk van hen een beetje te interpreteren en verschillende trends en stijlen te mixen tot een van hen. De leden zijn jong en daardoor is de interpretatie van deze muziek frisser en dansbaarder. Gevormd als een sextet, worden tres en viool begeleid door de ritmes van bas en percussie, hoewel dit niet betekent dat ze niet meer muzikanten aan de vergelijking zullen toevoegen. Maar wees niet verbaasd als je een ""sextet"" van zes, zeven of acht muzikanten ziet, want ze verwelkomen met open armen muzikanten of vrienden die iets kunnen bijdragen aan dit project.
Ten zesde: Mamajuana's. Het repertoire bestaat uit gevarieerde en bekende nummers die tegelijk de harten van meerdere generaties raken, ook met een persoonlijk akoestisch tintje door verschillende zangpartijen in harmonie. Een groep van hier, het eiland La Palma, gevormd door drie vrouwen: Yaiza Pérez, Flavia Cruz en Mariló Fernández. Na een periode van gedwongen pauze keren ze met meer enthousiasme en totaal vernieuwd terug naar hun muziek. Ze combineren allemaal hun passie voor muziek met de ervaring van werkende moeders. Hun muzikale doel is eenvoudig, ze willen gewoon dat het publiek de muziek voorbij hun oren voelt. Dat gevoel van je ogen sluiten en contact maken met de emotie.
"

Categorie

Categoría del evento

Muziek

Leeftijd

Prijs

Controleer de pagina met evenementen/tickets

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React