Tacones Prohibidos

Gran Canaria

Evenement uit het verleden

27 October 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Dit is geen monoloogshow, het is een show van vrouwelijke personages om de helft van de wereldbevolking beter te begrijpen.
Ja, want 49,5% van de mensen op deze planeet zijn vrouwen – 3,8 miljard – en velen van hen dragen elke dag die hakken die dienen om de stilte van eeuwen te blijven doorbreken en te doorbreken.
Zij zijn de overwinnaars van de anoniemen, de uitvinders van dromen en beschermers van de vrijheid. Sommigen zijn kwetsbare heldinnen uit het dagelijks leven. Anderen zijn overlevenden van die tot zwijgen gebrachte geschiedenis.
Onze karakters vertegenwoordigen miljoenen capabele vrouwen – bekwaam of onvolmaakt, soms zelfs hysterisch, maar altijd onmisbaar. Vrouwelijke minnaars van het verbodene, minnaressen van de passie en vooral eigenaars van hun toekomst.
Deze show bevat 5 portretten van vrouwen via 5 teksten en 5 liedjes in een 60 minuten durend groot wiel van emoties. Van eentonigheid tot lust, het enige wat je hoeft te doen is je hakken te verzetten, naar de hemel van het verbodene te klimmen en je te laten verrassen door het leven en actrice Lili Quintana.
"

Categorie

Categoría del evento

Film En Theater

Leeftijd

Prijs

Controleer de pagina met evenementen/tickets

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React