Ojete Calor

Gran Canaria

07 September 2024

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"De Subnopop Kings zijn fysiek op hun slechtst, maar blijven oppermachtig.

Na de successen van hun tours ""Pena De Bofetón Que No Te Dieron A Tiempo 2022 Glóbal Tour"" en ""Mariquitas, Gitanos, Gangosos Y Suegras 2023 Gira Europea"", die Spanje stormenderhand veroverden en meer dan 100.000 subnopopop-fans aantrokken en het veroveren van enkele van de belangrijkste festivals, komt hun nieuwe weddenschap voor 2024: """"Vota UPyD Summer Tour 2024"""".

Deze keer bereiden ze zich voor om de grote zalen te vullen en beloven ze hun succes nog verder te vergroten. Aan festivaloptredens zal er geen gebrek zijn, want volgens hen zijn lome indies zonder melodie een regelrechte verveling, dus bereid je voor om te sterven van genot!

Carlos Ojete en Aníbal Calor zullen niet nalaten hits te droppen als """"Viejoven"""", """"Morreo"""", """"Tonta gilipó"""", """"Opino de que"""", """"Mocatriz"""", """"Agapimú"" "", ""Extremismo mal"""", """"Cuidado con el cyborg"""", """"Qué bien tan mal"""", en er zal zelfs ruimte zijn voor de wat lelijke liedjes die hen ook kenmerken. Mis het niet!
"

Categorie

Categoría del evento

Humor

Leeftijd

Prijs

Controleer de pagina met evenementen/tickets

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React