Apps die je op je mobiel moet hebben als je op afstand werkt op de Canarische Eilanden

We bespreken een aantal mobiele apps die elke telewerker op de Canarische Eilanden geïnstalleerd moet hebben.

Elke bestemming heeft zijn eigen bijzonderheden en begrijpen hoe deze werken kan soms verbijsterend zijn. In dit artikel bespreken we een aantal van de meest interessante mobiele apps die telewerkers helpen om meer te weten te komen over de mogelijkheden van telewerken, de communities die verbonden zijn met telewerken of om optimaal te profiteren van de vrijetijds-, cultuur- en sportmogelijkheden die de Canarische Eilanden bieden.

Contenido

De Canarische Eilanden bieden momenteel een breed scala aan infrastructuren en diensten voor remote workers. Een van de meest gebruikelijke opties is kiezen voor een coworking, ruimtes die zijn ontworpen om aan alle behoeften van een telewerker tijdens de werkdag te voldoen: individuele werkplekken, snelle internetverbinding, vergaderruimtes, koffie, enz.

In dit geval kan de app Workfrom in zijn Android-versie erg nuttig zijn. Het is een van de populairste platforms voor het vinden van werkruimtes in meer dan 1.200 steden. Ook de website coworker.com is een aggregator met meer dan 25.000 coworking-ruimtes en -vergaderzalen wereldwijd. 

Contenido

Een van de beste mogelijkheden van werken op afstand is om in contact te komen met gemeenschappen van soortgelijke mensen, kennis en ervaringen te delen, of waarom niet, gezamenlijk activiteiten te plannen om de bestemming waar je bent beter te leren kennen. Er zijn verschillende apps die ons kunnen helpen om te integreren in gemeenschappen van telewerkers op de Canarische archipel, zoals:

Slack: dit is een van de bekendste communicatie- en beheertools voor telewerkers. Op de website vinden we een interessante gids voor het opzetten van een virtueel kantoor met behulp van de vele aangereikte hulpmiddelen, iets wat echt nuttig is voor degenen die genieten van de voordelen van werken op afstand op de Canarische Eilanden.

Diginomads app: is een tool die het makkelijk maakt om in contact te komen met andere telewerkers die dezelfde professionele doelen en interesses hebben. Je kunt er ook deelnemen aan thematische chatrooms en samenwerkingsverbanden aangaan die potentiële zakelijke perspectieven kunnen bieden.

Meet up: is met meer dan 20 jaar op de markt een van de meest relevante applicaties om mensen te ontmoeten, vrienden te maken, ondersteuning te vinden, zakelijke activiteiten te ontwikkelen en interesses te verkennen. Met deze tool kun je deelnemen aan evenementen over bijna elk onderwerp ter wereld, maar ook contacten leggen of groepen starten met mensen die dezelfde interesses delen. Het heeft een eenvoudige zoekmachine op stad en onderwerp.

Facebook: hoewel dit niet een applicatie is die uitsluitend voor telewerkers bedoeld is, is het erg handig om de app geïnstalleerd te hebben, aangezien er talloze groepen telewerkers zijn. Op de Canarische archipel zijn er op dit moment verschillende zeer actieve gemeenschappen van telewerkers met groepen die zijn opgericht op dit sociale netwerk. Als je op zoek bent naar iets globalers, moeten we zeker Digital Nomads Around the World noemen, een Facebook-community met meer dan 155.000 telewerkers over de hele wereld, waarin we natuurlijk ondernemers vinden die al genieten van de voortreffelijke omstandigheden en voordelen van de Canarische Eilanden.

Andere interessante opties voor de telewerker die wil genieten van de uitstekende omstandigheden van de Canarische Eilanden zijn:

Web3 Island Makers, de eerste gedecentraliseerde autonome organisatie van ondernemers, ontwerpers, programmeurs, verkopers en beheerders van Web3-producten, die bouwen aan de toekomst van het internet. Deze is in Tenerife gevestigd.

Punta Appin deze app kun je een digital nomad-profiel aanmaken met toekomstige reisplannen, favoriete foto's, beschrijving en interesses, maar ook andere digitale nomaden vinden met dezelfde interesses, met ze chatten en ervaringen uitwisselen. 

World Packers: is sterk gericht op vrijwilligerswerk, wat de ingang kan zijn voor een telewerker naar bestemmingen zoals de Canarische archipel. Het is een community die al meer dan 9 jaar actief is, meer dan 160.000 beoordelingen en hosts in meer dan 140 landen.

Contenido
Contenido

Het uitstekende klimaat en de verschillende landschappen maken de Canarische Eilanden tot een gebied dat het waard is om verkend te worden door elke telewerker. Er zijn verschillende apps die deze taak kunnen vergemakkelijken zoals:

Contenido
Contenido

Met deze applicatie, die compatibel is met zowel Android als iOS, kun je verschillende interessante gegevens van de nabijgelegen stranden controleren, zoals:

 

  • Kleur van de vlag.
  • Klimatologische omstandigheden.
  • Ligging.
  • Aantal personen.
Contenido

Skylinewebcams is een interessante website die verbonden is met talloze webcams over de hele wereld. In het geval van de Canarische archipel maakt dit portaal het mogelijk om in realtime een groot aantal veel bezochte gebieden van de eilanden te checken, zoals stranden, havens, boulevards en andere bezienswaardigheden. Hiermee is het ook mogelijk om bijvoorbeeld de staat van de zee of het weer te controleren voordat je naar het strand gaat, of te kijken of er files in de stad zijn. 

Het is geen app op zich, maar de website werkt perfect op mobiele apparaten.

Contenido
Contenido
Contenido

Windguru is een gespecialiseerde weersverwachtingsdienst die vooral wordt gebruikt voor buitensporten: windsurfen, surfen, kitesurfen, suppen en andere sporten zoals vissen of zeilen.

Met Windguru kun je wind- en golfvoorspellingen krijgen voor vrijwel ieder gebied ter wereld, evenals windrichting, periode, temperatuur en de kans op regen. Het helpt je ook met gedetailleerde voorspellingen van deining, getijden en stromingen.

Contenido

Sommige mobiele apps kunnen de aanpassing van elke remote worker die zich op de Canarische Eilanden geïnstalleerd heeft enorm vergemakkelijken, omdat je uit de eerste hand alle mogelijkheden komt te weten die de archipel te bieden heeft.