LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Monkey Park

Monkey Park Tenerife Zoo’s in Tenerife
Monkey Park Tenerife Zoo’s in Tenerife
Monkey Park Tenerife Zoo’s in Tenerife

Een zoo waar men eten kan geven aan apen vlakbij Los Cristianos

Monkey Park Tenerife is een kleine zoo vlakbij het grote toeristische centrum van Los Cristianos in het zuiden van het eiland Tenerife. Het is de enige in de Canarische Eilanden dat gespecialiseerd is in apen en heeft het bijzondere kenmerk dat men in de kooien kan gaan om de dieren aan te raken en ze te voederen. Daarom is de zoo ideaal om het speelse karakter van de maki's en de springaapjes te ontdekken. En de kinderen vinden het geweldig wanneer ze op hun hoofd kruipen om eten te krijgen.

Een zoo met primaten in Tenerife

Tijdens de aangename wandeling doorheen een tuin met banken in de schaduw om uit te rusten toont Monkey Park een gevarieerde verzameling apen. Naast primaten zoals maki's, springaapjes van verschillende soorten of chimpansees is er ook een serpentarium en zijn er vele exotische vogels zoals ara's, kaketoes en zelfs een toekan. Het heeft zelfs een poel met krokodillen en schildpadden die men kan oversteken via een houten brug. Het is een zoo anders dan de andere en ideaal om met de familie te bezoeken.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN