Monkey Park

Een zoo waar men eten kan geven aan apen vlakbij Los Cristianos

Monkey Park Tenerife is een kleine zoo vlakbij het grote toeristische centrum van Los Cristianos in het zuiden van het eiland Tenerife. Het is de enige in de Canarische Eilanden dat gespecialiseerd is in apen en heeft het bijzondere kenmerk dat men in de kooien kan gaan om de dieren aan te raken en ze te voederen. Daarom is de zoo ideaal om het speelse karakter van de maki's en de springaapjes te ontdekken. En de kinderen vinden het geweldig wanneer ze op hun hoofd kruipen om eten te krijgen.

Een zoo met primaten in Tenerife

Tijdens de aangename wandeling doorheen een tuin met banken in de schaduw om uit te rusten toont Monkey Park een gevarieerde verzameling apen. Naast primaten zoals maki's, springaapjes van verschillende soorten of chimpansees is er ook een serpentarium en zijn er vele exotische vogels zoals ara's, kaketoes en zelfs een toekan. Het heeft zelfs een poel met krokodillen en schildpadden die men kan oversteken via een houten brug. Het is een zoo anders dan de andere en ideaal om met de familie te bezoeken.

Parking
Is accessible
Localidad
Los Cristianos
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
Labels
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045