LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

JUNGLE PARK

Jungle Park Zoo’s in Tenerife
Jungle Park Zoo’s in Tenerife
Jungle Park Zoo’s in Tenerife
Jungle Park Zoo’s in Tenerife
Jungle Park Zoo’s in Tenerife
Jungle Park Zoo’s in Tenerife

Het beroemdste spektakel met arenden in de Canarische Eilanden

Jungle Park bevindt zich in het zuiden van het eiland Tenerife en heeft het beroemdste valkerijspektakel in de Canarische Eilanden. Arenden en valken vliegen zo laag dat ze bijna de hoofden van het publiek raken. En de kleinsten kunnen een grote variëteit van vogels in vrijheid voeden en strelen. Het is een bijzondere plek waar men rustig kan wandelen tussen een veelheid van roofvogels en exotische dieren. Een echte jungle vlakbij de stad Los Cristianos in Arona.

Een jungle van rust vlakbij Arona voor de hele familie

Jungle Park is ideaal om kinderen zich als echte avonturiers te doen voelen. Doorheen de paden, hangbruggen, watervallen en tunnels ontplooit zich een buitengewone zoo en botanische tuin. Daar bevinden zich wilde katten zoals Zuid-Afrikaanse leeuwen, poema's en zelfs een witte tijger met blauwe ogen. Ooievaars en pauwen vergezellen de bezoekers in volledige vrijheid. En om uit te rusten in de schaduw van de relaxzones is er niets beters als een frisdrank terwijl exotische vogels op enkele centimeters voorbijlopen.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN