JUNGLE PARK

Het beroemdste spektakel met arenden in de Canarische Eilanden

Jungle Park bevindt zich in het zuiden van het eiland Tenerife en heeft het beroemdste valkerijspektakel in de Canarische Eilanden. Arenden en valken vliegen zo laag dat ze bijna de hoofden van het publiek raken. En de kleinsten kunnen een grote variëteit van vogels in vrijheid voeden en strelen. Het is een bijzondere plek waar men rustig kan wandelen tussen een veelheid van roofvogels en exotische dieren. Een echte jungle vlakbij de stad Los Cristianos in Arona.

Een jungle van rust vlakbij Arona voor de hele familie

Jungle Park is ideaal om kinderen zich als echte avonturiers te doen voelen. Doorheen de paden, hangbruggen, watervallen en tunnels ontplooit zich een buitengewone zoo en botanische tuin. Daar bevinden zich wilde katten zoals Zuid-Afrikaanse leeuwen, poema's en zelfs een witte tijger met blauwe ogen. Ooievaars en pauwen vergezellen de bezoekers in volledige vrijheid. En om uit te rusten in de schaduw van de relaxzones is er niets beters als een frisdrank terwijl exotische vogels op enkele centimeters voorbijlopen.

Catering
Parking
Shows
Is accessible
Localidad
Arona
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
Labels
Etiquetas
1
9
14 54805
262
262
10045