LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Rancho Texas Lanzarote Park

Rancho Texas Lanzarote Park Zoo’s in Lanzarote
Rancho Texas Lanzarote Park Zoo’s in Lanzarote
Rancho Texas Lanzarote Park Zoo’s in Lanzarote

De enige zoo met zwembaden in de Canarische Eilanden

In het zuiden van het eiland Lanzarote bevindt zich Rancho Texas Lanzarote Park, de enige zoo met een zone met zwembaden. De ruime zone met waterattracties voor volwassenen en kinderen is ook wel gekend als Corral del Agua. En vlakbij is er een bar-restaurant, ideaal om iets te drinken tijdens het baden. De zoo biedt op deze manier het perfecte plan voor een onvergetelijke dag: vele wilde dieren zien, genieten van spektakels en zich verfrissen in zwembaden en glijbanen.

Een waterpark waar men kan zwemmen met zeeleeuwen in Lanzarote

In Rancho Texas Lanzarote Park kan men zwemmen met zeeleeuwen wanneer ze geen spektakel opvoeren. Bovendien bevindt er zich een witte tijger in het park als deel van het grote aanbod wilde dieren. Ook worden activiteiten georganiseerd voor de kinderen in een omgeving 'Far West' zoals het berijden van een pony, goud zoeken in een indiaans dorp of kanovaren. En om iets te eten zijn er verschillende restaurants maar enkel in het fastfoodrestaurant kan men genieten van een uniek spektakel met lasso en zweep van een cowboy.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN