Rancho Texas Lanzarote Park

De enige zoo met zwembaden in de Canarische Eilanden

In het zuiden van het eiland Lanzarote bevindt zich Rancho Texas Lanzarote Park, de enige zoo met een zone met zwembaden. De ruime zone met waterattracties voor volwassenen en kinderen is ook wel gekend als Corral del Agua. En vlakbij is er een bar-restaurant, ideaal om iets te drinken tijdens het baden. De zoo biedt op deze manier het perfecte plan voor een onvergetelijke dag: vele wilde dieren zien, genieten van spektakels en zich verfrissen in zwembaden en glijbanen.

Een waterpark waar men kan zwemmen met zeeleeuwen in Lanzarote

In Rancho Texas Lanzarote Park kan men zwemmen met zeeleeuwen wanneer ze geen spektakel opvoeren. Bovendien bevindt er zich een witte tijger in het park als deel van het grote aanbod wilde dieren. Ook worden activiteiten georganiseerd voor de kinderen in een omgeving 'Far West' zoals het berijden van een pony, goud zoeken in een indiaans dorp of kanovaren. En om iets te eten zijn er verschillende restaurants maar enkel in het fastfoodrestaurant kan men genieten van een uniek spektakel met lasso en zweep van een cowboy.

Localidad
Puerto del Carmen
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
Labels
Etiquetas
3
9
14 54805
262
262
10045