LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Lanzarote Aquarium

Aquarium Aquariums in Lanzarote
Aquarium Aquariums in Lanzarote
Aquarium Aquariums in Lanzarote

Het aquarium om te zwemmen met haaien in Lanzarote

In Costa Teguise in het oosten van het eiland Lanzarote kan men zwemmen met haaien in een aquarium. Lanzarote Aquarium biedt de mogelijkheid om te duiken naast een verpleegsterhaai van een meter tachtig en verschillende bamboehaaien. Het is een unieke kans om onder te dompelen met soorten die zeer moeilijk aan te treffen zijn in open zee. Deze activiteit wordt steeds georganiseerd onder toezicht van experten en men kan deelnemen zonder enig type van voorafgaande voorbereiding noch diploma.

Zeedieren in een commercieel centrum van Costa Teguise

Lanzarote Aquarium heeft 33 installaties met honderden zeedieren, van enkele typische in de Canarische Eilanden zoals morenen en tijgervissen, tot tropische dieren zoals heremietkreeften en amphiprionen. Een glazen tunnel doorkruist een van de bekkens waardoor haaien, schildpadden en roggen op weinige centimeters van de hoofden van de bezoekers zwemmen. Daarenboven kan men in de interactieve aquariums enkele soorten strelen zoals zeesterren. Een unieke manier om de natuur onder water te leren kennen in Lanzarote.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN