Lanzarote Aquarium

Het aquarium om te zwemmen met haaien in Lanzarote

In Costa Teguise in het oosten van het eiland Lanzarote kan men zwemmen met haaien in een aquarium. Lanzarote Aquarium biedt de mogelijkheid om te duiken naast een verpleegsterhaai van een meter tachtig en verschillende bamboehaaien. Het is een unieke kans om onder te dompelen met soorten die zeer moeilijk aan te treffen zijn in open zee. Deze activiteit wordt steeds georganiseerd onder toezicht van experten en men kan deelnemen zonder enig type van voorafgaande voorbereiding noch diploma.

Zeedieren in een commercieel centrum van Costa Teguise

Lanzarote Aquarium heeft 33 installaties met honderden zeedieren, van enkele typische in de Canarische Eilanden zoals morenen en tijgervissen, tot tropische dieren zoals heremietkreeften en amphiprionen. Een glazen tunnel doorkruist een van de bekkens waardoor haaien, schildpadden en roggen op weinige centimeters van de hoofden van de bezoekers zwemmen. Daarenboven kan men in de interactieve aquariums enkele soorten strelen zoals zeesterren. Een unieke manier om de natuur onder water te leren kennen in Lanzarote.

Localidad
Costa Teguise
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
Labels
Etiquetas
3
9
14 54805
262
262
10045