LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Aqualava Waterpark

Aqualava Waterpark Waterparken Lanzarote
Aqualava Waterpark Waterparken Lanzarote
Aqualava Waterpark Waterparken Lanzarote

Appartementen met waterpark in Playa Blanca

Aqualava Waterpark is een waterpark in het appartementencomplex Relaxia Lanzasur Club. Gelegen in Playa Blanca, in het zuiden van Lanzarote, biedt het een unieke kans om de rest samen met plezier te verenigen. Hoewel iedereen toegang kan hebben tot het park, kunnen alleen gebruikers van de appartementen gratis toegang tot de faciliteiten hebben. Dus, naast de besteding van de dag tussen de waterattracties, kunt u genieten van mini-golf, spa, supermarkt en avond animatie. Het perfecte park voor een onvergetelijke familie vakantie.

Waterattracties in verwarmde zwembaden in Lanzarote

Het waterpark Waterpark Aqualava heeft vele attracties voor iedereen. In de speeltuin is er een kasteel met schuifaf van verschillende vormen en een grote emmer die de hele tijd water morst. De Rio Lento is ideaal voor de zich in de stroom alleen of met een partner te laten glijden. En naast glijbanen voor volwassenen, is er een leuk zwembad met kunstmatige golven. Als curiositeit is het opmerkelijk dat het een duurzaam waterpark is omdat het gebruik maakt van geothermische energie om de zwembaden te verwarmen.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN