LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Maroparque

Maroparque Zoo’s in La Palma
Maroparque Zoo’s in La Palma
Maroparque Zoo’s in La Palma

De enige verticale zoo in de Canarische Eilanden

Maroparque is een heel originele zoo. Het bevindt zich hoog boven in een ravijn van Breña Alta in het oosten van het eiland La Palma en is de enige verticale zoo in de Canarische Eilanden. Men kan er een heel aangename wandeling maken in de schaduw van de botanische tuin. Het pad daalt de bergflank af door middel van houten bruggen en verharde wegen. Maar het meest eigenaardige is dat deze doorheen de kooien van de vogels lopen waardoor de papegaaien rond de bezoeker vliegen.

Exotische dieren in een ravijn van La Palma

Maroparque bevat een verzameling vreemde dieren van over de hele wereld zoals een Japanse kip met veren die zo wit en zacht zijn dat het net een knuffeldier is. Of een klein aapje met zwarte vacht een gele pootjes. Er zijn zelfs albino kangoeroes naast een veelheid van vissen, vogels, reptielen en zoogdieren in een zoo met indrukwekkende uitzichten op het ravijn. Een raad: als men reserveert in het restaurant aan het begin van het bezoek, moet er niet worden gewacht op het eten na het bezoek.

Isla La Palma

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN