Maroparque

De enige verticale zoo in de Canarische Eilanden

Maroparque is een heel originele zoo. Het bevindt zich hoog boven in een ravijn van Breña Alta in het oosten van het eiland La Palma en is de enige verticale zoo in de Canarische Eilanden. Men kan er een heel aangename wandeling maken in de schaduw van de botanische tuin. Het pad daalt de bergflank af door middel van houten bruggen en verharde wegen. Maar het meest eigenaardige is dat deze doorheen de kooien van de vogels lopen waardoor de papegaaien rond de bezoeker vliegen.

Exotische dieren in een ravijn van La Palma

Maroparque bevat een verzameling vreemde dieren van over de hele wereld zoals een Japanse kip met veren die zo wit en zacht zijn dat het net een knuffeldier is. Of een klein aapje met zwarte vacht een gele pootjes. Er zijn zelfs albino kangoeroes naast een veelheid van vissen, vogels, reptielen en zoogdieren in een zoo met indrukwekkende uitzichten op het ravijn. Een raad: als men reserveert in het restaurant aan het begin van het bezoek, moet er niet worden gewacht op het eten na het bezoek.

Localidad
Breña Alta
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
Labels
Etiquetas
5
9
14 54805
262
262
10045