LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Cocodrilo Park

Cocodrilo Park Zoo’s in Gran Canaria
Cocodrilo Park Zoo’s in Gran Canaria
Cocodrilo Park Zoo’s in Gran Canaria

Een educatief spektakel met krokodillen in Agüimes

Cocodrilo Park bevindt zich in het zuidoosten van het eiland Gran Canaria vlakbij Agüimes en biedt een verrassend spektakel met krokodillen. Deze worden in het openbaar gevoed om de kracht van hun kaken te demonstreren, terwijl een verzorger met een baby voorbijkomt zodat het publiek het kan strelen. Met een voornamelijk educatief karakter wordt dit gebruikt om de gewoontes uit te leggen van deze dieren die samengeleefd hebben met de dinosauriërs. En daar het een privaat centrum is voor de opvang van dieren, gaat de opbrengst van de tickets volledig naar hun verzorging.

Zoo van reptielen in Gran Canaria

Met 300 nijlkrokodillen waarvan één tot vijf meter lang is, heeft Cocodrilo Park een uniek aanbod in de Canarische Eilanden. Naast tijgers, herten en slangen zijn er ook papegaaien die hun eigen spektakel hebben. En als de bezoeker zich een beetje wil amuseren met het voeden van apen, kan in het restaurant fruit en bananen gekocht worden. De zoo heeft een gratis autobusdienst op dinsdag, donderdag en zondag die vertrekt uit het toeristisch centrum van Maspalomas.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN