Cocodrilo Park

Een educatief spektakel met krokodillen in Agüimes

Cocodrilo Park bevindt zich in het zuidoosten van het eiland Gran Canaria vlakbij Agüimes en biedt een verrassend spektakel met krokodillen. Deze worden in het openbaar gevoed om de kracht van hun kaken te demonstreren, terwijl een verzorger met een baby voorbijkomt zodat het publiek het kan strelen. Met een voornamelijk educatief karakter wordt dit gebruikt om de gewoontes uit te leggen van deze dieren die samengeleefd hebben met de dinosauriërs. En daar het een privaat centrum is voor de opvang van dieren, gaat de opbrengst van de tickets volledig naar hun verzorging.

Zoo van reptielen in Gran Canaria

Met 300 nijlkrokodillen waarvan één tot vijf meter lang is, heeft Cocodrilo Park een uniek aanbod in de Canarische Eilanden. Naast tijgers, herten en slangen zijn er ook papegaaien die hun eigen spektakel hebben. En als de bezoeker zich een beetje wil amuseren met het voeden van apen, kan in het restaurant fruit en bananen gekocht worden. De zoo heeft een gratis autobusdienst op dinsdag, donderdag en zondag die vertrekt uit het toeristisch centrum van Maspalomas.

Catering
Parking
Is accessible
Localidad
Agüimes
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
Labels
Etiquetas
2
9
54805 14
262
262
10045