Finca Tomaren

Prachtige villa's in Indonesische sfeer in La Geria

Finca Tomaren bereik je via een pad tussen de lavastromen in de steenwoestijn en het vulkanische as van La Geria in het centrum van Lanzarote. In dit prachtige resort kun je vanaf het moment dat je opstaat tot het moment dat je gaat slapen zeker zijn van drie dingen: totale privacy, de Boeddha's die overal te vinden zijn en een zenachtige sfeer door de stilte, de prachtige meubels die zijn geïmporteerd uit Java, de Marokkaanse wandkleden, de yoga en het mystieke landschap van dit vulkanische eiland.

Zwemmen in een zwembad in een natuurlijk vulkanisch gat

De aantrekkingskracht van deze ontspannen omgeving, die je alleen kan uitleggen wanneer je er verblijft, bestaat uit de honderden hoekjes waarin je je kunt verliezen zonder bijna iemand tegen te komen, de wijnranken en lava die tot de horizon reiken en uiteraard de elf intieme, stille villa's met hun Indonesische namen. Treden van vulkanische steen leiden naar een van de ongelooflijkste plekken: het verwarmde zwembad-meer binnenin een natuurlijk vulkanisch gat, tussen 'gazebo's', palmbomen en fruitbomen. Het is bijna alsof je de hemel met je handen kunt aanraken.

Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Localidad
San Bartolomé

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik water en airconditioning in uw kamer op verantwoorde wijze. Vermijd, als het niet nodig is, het dagelijks wassen van handdoeken en beddengoed.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Blijf op verantwoorde wijze op het terrein en volg de aanwijzingen van de accommodatie op.
- Respecteer de andere mensen die in het etablissement verblijven.
Labels
Etiquetas
3
262
262
10045