Windsurf in Las Cucharas

Windsurf voor alle niveau's in Costa Teguise

Las Cucharas is een plaats gelegen in Costa Teguise, in het oosten van Lanzarote. Deze is ideaal voor alle niveau's, omdat de baai zelf rustige stukken voor de beginners combineert met een branding die een genot is voor de meer ervaren windsurfers. Het is zeer gemakkelijk uit het water te komen of erin te gaan, ondanks dat de zeebodem van vulkanisch rotsgesteente is. Bovendien is de plek gelegen in één van de grootste toeristische kernen van het eiland, waardoor er accommodaties, restaurants en andere faciliteiten in de omgeving zijn.

Een plaats van het wereldwijde circuit voor freestyle van de PWA

De golf van Las Cucharas, die links breekt, wordt gevormd op een rif in de buurt van de baai en is kort met een holle muur. Alhoewel er het gehele jaar door van kan worden genoten, is de wind er tussen mei en augustus meer constant. De beste wind in Las Cucharas is uit het NO side shore. Bovendien ontvangt deze plek één van de freestyle tests van het PWA circuit (Associatie van Professionele Windsurfers) op wereldniveau.

Parking
Restaurant
Localidad
Costa Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
3
259
13
262
10045