LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

Windsurf in Playa de Sotavento

Een ideale plaats op Fuerteventura om windsurf te leren
Playa de Sotavento, in het zuidoosten van Fuerteventura, is één van de beste plaatsen voor windsurf op de Canarische Eilanden vanwege de variëteit die het biedt voor alle niveau's. Vlakbij Costa Calma, beschikt het over een veilig gebied om deze sport te leren en een andere bij de belangrijkste branding, met sterke wind en ideaal voor de meer ervaren windsurfers. Playa de Sotavento is bekend om het Windsurfing & Kiteboarding wereldkampioenschap dat hier elk jaar wordt gehouden.
Een surfatmosfeer bij een windsurfcentrum aan de Costa Calma
De meest constante wind op deze plaats waait gedurende de zomer: het is een wind uit het NO, die een kracht van meer dan 50 knopen kan bereiken. De zeebodem bestaat uit zand en normaal gesproken breekt de golf links vlakbij de kust. De atmosfeer op het ruime Playa de Sotavento is zeer sportief dankzij het centrum voor windsurfing René Egli en de strandtenten, waar veel sporters na het surfen weer op krachten komen.
Parking
Restaurant
Localidad
Sotavento

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
4
259
13
262
10045