LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Bodegas Monje

Bodegas Monje + Bodegas in Tenerife
Bodegas Monje + Bodegas in Tenerife
Bodegas Monje + Bodegas in Tenerife

Goede wijnen sinds de achttiende eeuw

Bodegas Monje, gelegen in El Sauzal in het noorden van het eiland Tenerife, werd gebouwd in 1956, hoewel de familie de Monje wijn maakt sinds de achttiende eeuw. Gelegen tussen de zee en de bergen, met een panoramisch uitzicht over de Orotava vallei, heeft het een capaciteit van duizenden liters en werkt met zijn eigen wijnranken sedert meer dan een halve eeuw. De bodega kan bezocht worden van 10.00 tot 19.00 uur om wijnen en hapjes te proeven. Er is een restaurant-terras van 11,00-18,00 uur, behalve op maandag.

Eigen oogst in de wijngaarden met uitzicht op de zee

Op 600 meter boven de zeespiegel, met voldoende parkeergelegenheid, Bodegas Monje drukt de druivenrassen Listan zwart en wit, negramoll, tintilla, zwarte Vijariego en Marmajuelo. Het produceert wijnen, meestal rood, bekend om zijn persoonlijkheid, aantrekkelijke kleuren, minerale en fruitige aroma's. Haar merken hebben een beperkte productie onder de oorsprongsbenaming Tacoronte-Acentejo Tenerife. In zijn winkel-wijn club, verkoopt Bodegas Monje ook jam, honing, mojos en natuurlijke zouten.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN